Relax Gaming lisab ka Mascot Gamingu oma tuntud nimekirja nimega Powered by Relax!

Relax Gaming lisab news item

Tuntud ja populaarne arendaja Mascot lisab oma kvaliteetseid mange ja värskeid pealkirju Relaxi mitmekülgsele piirkondliku sisu pakkuvasse mängude portfelli, sealhulgas ka tipptasemel mängud nimega Cleopatra’s Gems Rockways, Zeus the Thunderer ning Bastet ja Cats.

Mascot on uusim sõltumatu stuudio, mis saab kasu tuntud rakendusest nimega Powered By Relax, ning lisab Relaxi laiaulatuslikku koondatud sisu valikusse ka populaarsete pealkirjadega mänge nagu Stakelogic ja Hacksaw. Mitmekesine kolmandate osapoolte mängude valik täiendab muidugi ka Relaxi enda patenteeritud kataloogi ja kiirendab turul kiiret laienemist, suurendades märkimisväärselt oma kliendibaasi koostöös juhtivate operaatoritega üle maailma.

Relax Gaming tootejuht Simon Hammon ütles tehingut kommenteerides: “Mascotil on oma mängudel eriline stiil ja just sellist mitmekesisust otsimegi oma potentsiaalsetes partnerites. Nende ühendamine Powered By Relaxi platvormiga tugevdab meie rahvusvahelist pakkumist ja olemeoamltpoolt kindlad, et see annab ka Mascotile ideaalse platvormi, et tõsta tema mainet selles valdkonnas.

Mascot Gamingu partnerluse juht Ilja Rybasov sõnas aga järgnevat: „Me Mascotis paistame silma kaasaegsete kasiinomängude pakkumisega ülemaailmsele igamingu turule ja ka selle lepingu eesmärk on anda meile juurdepääs tohutule hulgale uutele operaatoritele. Meile avaldas muljet, kui lihtne oli seda tehingut teha, ja me ootame põnevusega, et saaksime sellest juba maksimumi võtta.

Eristumisele pühendunud Relax Gamingul on väljakujunenud maine valdkonna ühe juhtiva B2B tarnijana, pakkudes oma partneritele auhinnatud portfelli. Lisaks ettevõttesiseste stuudiote pealkirjade teenindusaegadele pakub Relax Gaming ka tohutut sisukogu, mis on turule koondatud partnerlusprogrammide Silver Bullet ja Powered By Relax kaudu.

Relax Gaming on ettevõte, mis on oma slotimängude poolest enam silma hakanud jääma just viimase paari aasta jooksul. Relax Gaming pakub oma partneritele enam kui 3000 erinevat online kasiino mängu. Kasiino tööstusharus tunnustatud tõelise eristumist soodustava jõuna, on Relax Gaming võitnud oma uuendusliku lähenemisviisi eest hulgaliselt auhindu. Tööstusharu ühe juhtiva B2B mängude tarnijana loodud Relax Gaming on ainuüksi 2021. aasta jooksul tähistanud juba enam kui kümne erineva auhinna võitu ning 2022. aasta auhindade hooajal on Relax Gaming samuti juba kandideeritud erinevatele tulevastele auhindadele.

Stuudio võitis eelmisel aastal enam kui 15 peamist auhinda, sealhulgas 2021. aasta EGR Nordic Awardsi auhinna „Kasiino sisu tarnija” ning lisaks EGR B2B 2021 auhindade jagamisel „Kasiinotarkvara tarnija” ja „Innovatsioon mobiilis”.

 

Online kasiino mängud
+ posts