Relax Gaming on tutvustamas uut mängu nimega Temple Tumble 2 Dream Drop!

Relax Gaming on tutvustamas news item

Antud mäng on esimene Relaxi mängudest, mis sisaldab ka kauaoodatud Dream Drop Jackpotti, ehk progresseeruvat jackpotti, mis aktiveerub kuue Dream Dropi sümboli maandumisel juhuslikult õigesse postisiooni. See funktsioonide- ja seiklusterohke järg sisaldab ka mitmeid teisi tasuta keerutuste võimalusi, sealhulgas ohtralt spinne ja metsikuid ja üha suurenevaid kordajaid mis kõik aitavad mängu eesmärgil ehk missioonil õnnestuda.

Kui kõik kivist klotsid põhimängus ära hävitatakse, antakse mängijale kuus tasuta keerutust. Tasuta keerutustes on mõned kiviplokid erilised ja sisaldavad ka lisakeerutusi, lisatud kordajaid või käivitavad klotsidele teisendusfunktsioonid. Kõigis erinevates mängu režiimides annab kõikide kiviplokkide puhastamine, nii tavalisel kui ka erilisel viisil, mängijale lisaks kolm tasuta keerutust.

Relax Gamingu tootejuht Simon Hammon ütles turule toomist kommenteerides järgnevat: “Meil on väga hea meel käivitada Temple Tumble 2 Dream Drop mäng, mis viib mängijad kahe põneva tegelase ning meie täiesti uue ja põneva Dream Dropiga funktsiooniga täiesti uuele seiklusele Egiptuses. Oleme loonud endale enneolematu maine kaasahaarava sisu loojana, mida on nüüd oluliselt suurendanud meie oma jackpoti mehaaniline funktsioon, mis kindlasti mängijatega hästi kooskõlastub mitmetes eri piirkondades.”

Dream Drop jackpoti süsteem ise on tegelikult väga lihtne ja kergesti mõistetav. Relax tõstab Dream Dropi süsteemis taset iga kahe võidu järel, suurendades üldiselt maksimaalset auhinda 500 000 € võrra. See tsükkel aga jätkub senikaua, kuni Mega Jackpot saavutab maksimum taseme milleks on lausa 10 000 000 €. Kliendid ja koostööpartnerid ootavad pikkisilmi, et Dream Drop Jackpotid lisataks 2023. aasta lõpuks ka Relax Gamingu auhinnatud kataloogis paljude teiste juhtivate mängude valikusse

Relax Gaming on ettevõte, mis on oma slotimängude poolest enam silma hakanud jääma just viimase paari aasta jooksul. Relax Gaming pakub oma partneritele enam kui 3000 erinevat online kasiino mängu. Kasiino tööstusharus tunnustatud tõelise eristumist soodustava jõuna, on Relax Gaming võitnud oma uuendusliku lähenemisviisi eest hulgaliselt auhindu. Tööstusharu ühe juhtiva B2B mängude tarnijana loodud Relax Gaming on ainuüksi 2021. aasta jooksul tähistanud juba enam kui kümne erineva auhinna võitu ning 2022. aasta auhindade hooajal on Relax Gaming samuti juba kandideeritud erinevatele tulevastele auhindadele.

Stuudio võitis eelmisel aastal enam kui 15 peamist auhinda, sealhulgas 2021. aasta EGR Nordic Awardsi auhinna „Kasiino sisu tarnija” ning lisaks EGR B2B 2021 auhindade jagamisel „Kasiinotarkvara tarnija” ja „Innovatsioon mobiilis”.

 

Slotimasinad
+ posts